the word is out ! 

Tina's pet bakery, een boek voor HOND & KAT

 

Nog nooit voor jou hond een eigen creatie gemaakt ? PAW on you! Met dit bakboek trachten Meeko en ik jou en jouw viervoeter dichter bij elkaar te brengen.

 

Versterk jullie band door samen aan de slag te gaan met wat lekkers voor je hond of kat als resultaat. Laat jullie leiden door onze richtlijnen, wat je huisdier allemaal wel en niet mag eten en ook voor de dieren met allergieën niet getreurd: we hebben voor jullie voldoende alternatieven voorzien.

 

Gebruik voor jullie mooie creaties de #Bakkenmetmeeko zodat we ze op social media zoals instagram kunnen bekijken. Want bakken met je hond of kat, maakt je relaxed en gelukkig!

Waarom nu een bakboek?

Simpel, omdat je er te weinig van terugvindt zowel online als in de boekhandel en wij een handig exemplaar willen creëren dat al deze lekkernijen voor je geliefde huisdier bundelt. In deze periode is het normaal dat we zelf aan de slag gaan om onze eigen koekjes te bakken en tussen alle honden- en kattenmensen zijn er vast en zeker bij die zelf hun eigen hondenkoekjes en kattensnoepjes willen maken, maar je vindt er jammer genoeg te weinig over terug. 

Alles gaat online via anderstalige websites. Hierdoor besloot ik samen met Maureen (mijn nicht), als echte hondenliefhebster, er zelf één te maken!

 

Met de nodige zorg en aandacht heb ik een boek samengesteld met recepten van alledaagse producten: alle ingrediënten die wij als persoon zelf gebruiken in de keuken. Handig in tijden waarbij we milieubewuster willen omgaan met aankopen en in bulk gerelateerde producten willen kopen.

Maar een boek uitbrengen gaat jammer genoeg niet op 1,2,3, en heb ik dus jou hulp nodig! Om dit boek te kunnen uitbrengen heb ik een fundraising opgestart waar donaties geplaatst kunnen worden die ons kunnen helpen! 

CHECK IT OUT