Na een instagram account, een leuk projectje (dat voorlopig nog geheim blijft) hebben we besloten ook op mijn fotografie pagina een klein deeltje te maken voor hem.

 

Tot slot behoort Meeko tot wie ik ben! Geniet dus samen met ons mee via onze blog posts van al onze avonturen en zoek ons zeker op op instagram onder de naam @Meeko_thesheltie. 

Hi! Wij zijn Red Waffle & Meeko

Red Waffle, een nickname die ik gekregen heb in één van onze instagram groepen. Een leuke, verrassende naam die ik wel wilde gebruiken voor mijn 'blog pagina'. Maar natuurlijk heb ik ook een officiële naam waarmee ik dag dagelijks genoemd word, die luid namelijk Christina.

 

Zo'n twee tal jaar geleden kwam Meeko onverwachts op mijn pad. Meeko kwam uit een nest van 5 en was nog in optie voor iemand anders. Tot ik daar anders over besloot en hem kocht. Tot op de dag van vandaag heb ik daar nog géén seconde spijt van gehad. Onze band in enorm sterk. We werken dagelijks samen d.m.v. spel, trainingen en veel wandelingen samen te maken. Hij is (hoe gek het ook klinkt) mijn hele leven. (Lacht) Ik zou me niet meer kunnen inbeelden hoe het is zonder hem. Gek toch?! Dankzij Meeko heb ik veel nieuwe vriendschappen gekregen en is mijn sociaal leven nog meer vergroot. Natuurlijk brengt een hond veel verantwoordelijkheid met zich mee, waar ik me maar al te goed bewust van ben. Maar zoals het nu gaat, verloopt alles lekker met ons tweetjes. 

Na een instagram account, een leuk projectje (dat voorlopig nog geheim blijft) hebben we besloten ook op mijn fotografie pagina een klein deeltje te maken voor hem. Tot slot behoort Meeko tot wie ik ben! Geniet dus samen met ons mee via onze blog posts van al onze avonturen en zoek ons zeker op op instagram onder de naam @Meeko_thesheltie.