Zoeken
  • Red Waffle & Meeko

Sneeuw in februari

Je zou het niet meer verwachten en de hoop op sneeuw gaf je bijna op. Toch werden we gisteren wakker met sneeuw! Wat begon als smeltende sneeuw, werd meer en meer echte sneeuw. Dikke vlokken die op korte tijd de hele straat en tuinen bedekte met een witte laag krakende sneeuw. Blijer kon ik niet zijn, want ik zaagde van eind vorig jaar voor wat sneeuwpret! En weet je wat, ik heb dan nog eens vakantie dus kon ik er extra van genieten.Al snel nam ik Meeko mee naar buiten voor een fixe wandeling. Wandelschoenen aan, dikke sjaal en jas en vertrekken maar. Heerlijk, dat geluid van vers krakende sneeuw. Meeko werd helemaal wild. We begaven ons naar een weide waar hij zich helemaal kon laten gaan. Wat hadden wij een pret samen, maar jammer genoeg was de sneeuw wel van korte duur. (zucht)


We kwamen thuis van onze wandeling toen we dikke vlokken sneeuw kregen en profiteerde ik er al snel van om nog vlug foto's te maken van hem. En wat een geluk, tegen de avondval was de sneeuw gestopt en zag je de baan al weer tussen het sneeuwtapijt tevoorschijn komen.


 

Wij hopen in elk geval dat jullie, onze lezers ook sneeuw hadden en ervan konden genieten?! Als dat het geval was, laat dan zeker hieronder jullie sneeuwverhaal achter zodat we ook een beetje kunnen meegenieten van jullie sneeuwavontuur. ;-)

2 keer bekeken