Pawlicious, een heerlijke Hawaii Pawty

Bijgewerkt: mei 14

Heerlijk die zon van afgelopen dagen! Lekker zonnen in de tuin of op een grasveldje. Wat wil je nog meer? Maar hoe makkelijk het is voor ons als persoon om verfrissing te zoeken, zo moeilijk is het voor onze dieren. Het is niet altijd vanzelfsprekend en we staan er niet altijd even snel bij stil dat ok zij last kunnen hebben van de hitte. Het is misschien nog maar lente, maar toch ondervind ik dat Meeko en Lenah (onze andere hond) niet zo goed tegen deze temperaturen kunnen. Dus het is aan ons om hen daarbij te helpen. Denk even na, wat doe jij als je het veel te warm hebt?  Precies, je doet lichtere kledij aan, je neemt een glas fris water of misschien zelf een ijsje ter afkoeling. Maar honden kunnen dat niet zelf doen, zorg dus in eerste instantie ervoor dat er ten allen tijde fris & proper water aanwezig is. De waterkom meermaals per dag verversen is dus geen overbodige luxe! Je kan je hond ook meer aanbieden dan enkel en alleen maar fris water. Zo heb ik een tal van ideeën om voor lekkere, voldoende afwisseling te zorgen aan je hond. Er zijn genoeg recepten die je kan terug vinden op het internet voor bijvoorbeeld zelf ijsjes te maken voor je hond of kat. Maar omdat ik zelf mijn eigen recepten heb wil ik er vandaag al eentje met jullie delen.

Zo kan je yoghurt combineren met groenten en fruit! Hierdoor krijgt jouw hond dan weer veel vitaminen binnen. Bovendien bevat yoghurt proteïne en calcium, wat de spijsvertering van jouw hond kan helpen! Zorg wel steeds dat je natuur yoghurt neem die niet gesuikerd is!


Vandaag heb ik voor jullie een heerlijk recept op basis wat water, kokoswater en vers fruit! Lets start!  Ingrediënten

1 bakje verse aardbeien (of 1 zakje diepvries)

wat ananas blokjes

Kokoswater

water


Bereidingswijze

Doe de aardbeiden in een blender en voeg kokoswater toe tot er een vloeibare substantie ontstaat. (De hoeveelheid hangt af van hoeveel fruit je gaat gebruiken. Vul je blender met kokoswater tot boven je fruit en vul een glas gewoon water toe om wat te verdunnen.)

Leg in je ijsblokjes vorm of siliconen vormen wat ananas blokjes en giet het mengsel erover heen.

Laat min 2uurtjes opstijven.Bon appetit! Vergeet zeker jullie creaties niet te delen op instagram met de #Bakkenmetmeeko zodat wij deze zeker kunnen terug vinden.

3 keer bekeken