Zoeken
  • Red Waffle & Meeko

Happy Valentine

Heb je afgelopen valentijn ook een bakje ijs liggen opsmikkelen, alleen, voor de televisie? Jezelf afvragend hoe het komt dat je nog steeds niemand naast je hebt zitten? Wel, het ging er bij mij een beetje anders aan toe dit jaar. (lacht)

Want samen met Meeko (mijn 2jarige sheltie) heb ik valentijn gevierd. Samen languit knuffelend in de zetel, genoten we van elkaars gezelschap. Met Meeko's lieveling speeltje brachten we onze tijd samen door. Het klinkt misschien wel wat vreemd in de oren, maar ook van je hond kan je heel veel affectie krijgen. Weliswaar op een andere manier, maar je zou versteld staan hoe goed ze je kunnen troosten wanneer je wat sip bent. Mijn Valentijnsdag zag er dan misschien niet uit zoals bij vele van jullie, maar ik kan wel zeggen dat hij zeer geslaagd was.

Mijn Valentijn heeft vier poten en daar ben ik verdomd trots op!

Meeko en ik hebben onze dag goed besteed. We trokken er samen op uit om een wandeling te maken tijdens de storm. Met veel tegenwind genoten we van de wandeling met hier en daar een fikse regenbui. Eenmaal terug thuis gekomen kreeg hij wat lekkers en plaatste ik mijn foto's die genomen waren op zijn instagram account. Mocht je die nog steeds niet hebben, volg hem zeker even (@Meeko_thesheltie). Ook op instagram deden we mee aan valentijn. Meeko had via instagram weliswaar 2 Valentijns. Een echte casanova! @silveronsam en @eurasier_baluna waren onze Valentijn hondjes. We hadden hen dan ook een paar dagen geleden leuke pakketjes toegestuurd met een speeltje en wat lekkers in. Deze waren met enorm veel geluk, op tijd geleverd zodat ze met valentijn deze pakketen konden openen. De baasjes maakte er filmpjes van en deelde dit met ons. Schattig als je het mij vraagt. Het is zo fantastisch om te zien hoe andere honden en katten eigenaars bezig zijn met hun account! We hebben zoveel nieuwe vrienden leren kennen en natuurlijk was dat leuk om samen te delen.


Zo zie je maar, onze Valentijnsdag was gewoon af. Ondanks ik dit niet deelde met een partner maar met mijn hond, kon niets mij gelukkiger maken op dat moment!


6 keer bekeken