Meeko & Tina

Meeko & Christina, of zoals onze instagram vrienden ons noemen, 'Tina & Meeko'. We zijn al twee jaar een top team en doen alles samen. Met ups en downs werken we dagelijks aan het versterken van onze band door samen allerlei soorten trainingen uit te proberen. Naast Meeko ben ik ook gepassioneerd bezig met fotografie. Wat maakt dat ik in mijn vrije tijd veel bezig ben als 'hobby' fotografe.

 

Oorspronkelijk ben ik gestart met het maken van deze website voor het delen van mijn online portfolio. Maar omdat Meeko zo een belangrijk deel geworden is in mijn leven, besloot ik mijn website aan te passen zodat ik mijn twee grootste passies online kan tonen. Meeko enerzijds en fotografie uiteraard anderzijds. Wij zijn beide sterke karakters en doen ons eigen zin.

 

Maar ondanks Meeko een hond is heb ik toch enorm veel aan hem. Hij is mijn steun en toeverlaat en zou hem niet meer kunnen missen. Fotograferen is dan ook handig met een model als hem. Ik kan mijn fotografie kunsten voldoende beoefenen op hem wat zorgt dat we voor ons instagram account altijd up to date zijn haha. 

Wat wij graag doen!

Sinds kort ben ik ook bezig met het schrijven van blogs op deze website.

Natuurlijk weet ik van mezelf dat mijn schrijfwijze nog beter kan en leer ik al doende.

Maar toch hoop ik jullie te kunnen plezieren met mijn verhalen die ik deel. Omdat ik altijd kies voor de

moeilijke wegen, besloot ik dat ook nu te doen. Je kan zowel Nederlands als Engelse blogs terugvinden. Dit om maar één reden...

Mijn instagram volgers communiceren allemaal in het Engels naar me en wil ik hen natuurlijk ook graag meenemen in mijn schrijfwereld. Dus vergeef me als er her en der een schrijf fout staat, we doen ons best dit zo weinig mogelijk te maken. Zoals ik net al zei ben ik enorm actief op instagram en helpt mijn fotografie kennis me enorm met het maken van foto's voor Meeko's account. Nieuwsgierig naar onze instagram pagina? Zoek dan zeker @Meeko_thesheltie op en klik gerust op de 'volg' knop! Omdat we ondertussen toch wel wat volgers hebben, probeer ik deze dagelijks up to date te houden, in interactie te treden met onze volgers en te liken waar ik kan. Maar omdat het allemaal vaak wat beperkt is ben ik dus mijn blogs beginnen maken voor Meeko op deze website. 

Ikzelf ben ook nog bezig met een leuk projectie omtrent huisdieren, maar daar kan ik nog niet te veel over verklappen. Maar hou zeker onze pagina's in de gaten, want hierop kom je als eerste te weten hoe en wat! Ik hoop alvast dat jullie genieten van onze website en laat ons gerust weten waarover jullie willen dat we een blog maken. 

Instagram

Hello

Meeko_thesheltie

Instagram