Wie ben ik?

Ik ben geboren te Wilrijk in het jaar 1989. Samen met mijn broer en zus ben ik opgegroeid in een gezin van 5. Ik sta heel dromerig in het leven. Mijn gedachten zitten altijd waar ze niet horen en zorgen ervoor dat ik steeds met nieuwe ideeën kom. Zolang ik mij kan herineren ben ik altijd al een doener geweest, een ontdekker van het leven. Stil zitten, was en is niet voor mij besteed. En wanneer ik nog een kleintje was, zei men altijd dat ik het goed kon uitleggen...  

Samen met mijn hond Meeko zijn we vaak op pad. Wandelen brengt ons rust en dat heb ik soms echt nodig. Naast het fotograferen ben Ik een begeleider op een voor- en naschoolse opvang. Een top job als je het mij vraagt. Omgaan met kinderen geeft me een energieboost. Ik kom helemaal tot leven dan. 

Lover of love & Lover of traveling 

Waar kan ik van genieten?

Ikzelf ben een liefhebber van avontuur, romantiek en heb een kleine of een GROTE verslaving voor reizen. Dit alles deel ik het liefste met mijn hond. Zet mij op een mooie locatie en ik kan urenlang verdwalen in gedachten. ​Maar ik waarschuw je, ga nooit samen met mij op pad als ik mijn camera bij de hand heb, want gegarandeerd raken we nooit heel ver omdat ik alles altijd wil vastleggen op beeld. 

Naast fotografie en reizen heb ik een grote passie voor Disney. Alles wat hier mee te maken heeft trekt mijn aandacht. Het is dan ook niet vreemd als ik jullie vertel dat ik elk jaar naar Disneyland ga. Vrienden van me kijken al niet meer verbaast als ik weer iets van disney gekocht heb of ontdekt heb. Ik kan dan ook uren wegkwijnen in de films. 

 

 

Being unique!

Laten we eerlijk zijn, er zijn zoveel prachtige, getalenteerde fotografen. Ik ga je hier niet vertellen dat ik beter ben dan hen. De waarheid is dan ook dat kunst iets geheel persoonlijks is en dat het iedereen anders raakt.

 

We hebben allemaal onze eigen unieke stijl en creatieve visie die we op onze eigen manier aan de wereld willen laten zien. Het gaat mij erom mijn onderwerp zo uniek mogelijk in beeld te brengen. Een manier waarop je zelf misschien niet verwacht had. Ik wil iets laten zien waarop andere mensen kunnen zeggen 'Dat is knap gedaan' of 'Hoe heb je dat voor elkaar gekregen'. Ongeacht welk onderwerp er voor  mijn camera staat. Is dat nu een familie, een koppel, een dier, een plant of bloem.. Allemaal wil ik ze in hun eigen schoonheid op beeld. 

Persoonlijk heb ik een andere kijk op de wereld en dat tracht ik net te gebruiken als mijn sterke skills.