Extra's

Hier wil ik vooral ondernemingen een shout out geven die handig kunnen zijn voor jou als klant. Ondernemingen zoals een bloemist voor alle boeketten en bloemstukken, een visagiste voor alle make up en kappers voor kapsels en nog zoveel meer. Vaak krijg ik als fotografe de vraag of ik mensen ken die haar of make up doen voor hun trouw of voor een feest gelegenheid. Om jullie daarin verder te helpen, besloot ik deze pagina aan te maken. Wens je hun website te bekijken? Dan kan dat door simpel weg op hun naam te klikken!

 

 

’t Bloemenhuisje te Brecht

Renka & Charlotte zijn twee gepassioneerde dames die het hart op de juiste plaats hebben. Niet alleen voor elkaar, maar ook voor hun mooie, sfeervolle bloemenzaak. Je kan hier terecht voor allerlei soorten bloemen, boeketten en diverse decoratie mogelijkheden. Zijn jullie als klant opzoek naar bloemen voor jullie doop, babyborrel, communie/lentefeest, huwelijk, jubileums, verjaardagen of begrafenissen? Dan zijn jullie zeker en vast hier aan het juiste adres. Maar laat je ook niet tegen houden voor bestellingen te plaatsen voor andere gelegenheden zoals; Valentijn, Pasen, Moederdag, Allerheiligen, Kerstmist, Nieuwjaar enz… Deze kan je natuurlijk ook op afspraak bestellen. 

 

Bestellen van een bloemstuk of boeket kan via hun telefoon 03 605 85 83 of via hun mail bloemenhuisje@hotmail.com.

Wens je hen een bezoekje te brengen - dan kan dat bij hen op het adres ’t Bloemenhuisje - Lessiusstraat 107, 2960 Brecht.

Inoui

Mijn favoriete schoonheidsspecialiste gevestigd in Westmalle. Inge en Lien, staan je dagelijks met een glimlach te wacht. Je kan hier terecht voor allerlei behandelingen. Ik persoonlijk ga er altijd naar toe voor mijn maandelijkse gellak behandeling en voor het epileren van mijn wenkbrauwen. Buiten hun vaste klanten, ben ook jij als externe klant hier welkom voor nagels of make up voor jou feest gelegenheid. Enkel wel ter plaatsen. Wegens drukte kunnen zij onmogelijk op locatie gaan, maar ik verzeker je, een bezoekje brengen bij deze dames zal je zeker gelukkig maken met prachtige resultaten als troef! 

 

ChiaraBeauty

Chiara Bodart, een jonge dame die oog voor detail en verzorging heeft. En als je haar op instagram volgt, doen de foto’s je helemaal wegkwijnen voor mooie nagels en dergelijke te laten plaatsen. Ze is dus jou schoonheidsspecialiste die terug te vinden is te Lier. Je kan bij haar terecht voor allerlei behandelingen en verzorgingen met het oog op kwaliteit. Je kan onder andere langskomen voor wimperextentions, lashlifts, gelnagels, gelpolish, manicure, pedicure ontharing en zoveel meer. Alles is terug te vinden op haar website.

Redtriggermedia

Wij brengen je verhaal, concept of evenement in beeld in een eigentijdse en dynamische video. Bij ons kan je terecht voor allerlei verschillende videorealisaties zoals aftermovies, trouwvideo’s, bedrijfsfilms, promofilms, …

 Kristel Goddevriendt

Een gepersonaliseerde make-up look, voor fotoshoots, bruiloften, commercials, film enzoverder. Organiseer je graag zelf een workshop? Dat kan ook bij haar.

Neem even een kijkje op haar website door even op haar naam te klikken.