Wie is Christina?

Ik visualiseer jullie verhaal en daarom vind ik het als fotograaf belangrijk dat jullie je aangetrokken voelen tot wie ik ben. Zonder klik, is het vaak lastig om jezelf te zijn, laat staan comfortabel te poseren voor voor mijn camera. Je moet jezelf voor een stuk kunnen loslaten en vooral durven jezelf te zijn!

Al van kinds af had ik het gevoel dat de wereld ervoor mij anders uitzag, maar ik stond er nooit echt bij stil. Tot ik fotografie ben gaan studeren in avondonderwijs en mijn leerkracht me erop wees dat ik keek met 'een oog voor detail'. De wereld werd er mooier op en hoe wijzer ik werd, hoe meer aandacht ik schonk aan mijn manier van kijken. Deze 'andere' kijk neem ik vooral mee naar het maken van mijn reportages. Ik schenk jullie maar al te graag geen te klassieke beelden voor. Durf is mijn nr 1 woord binnen mijn fotografie. Ik durf al eens buiten de lijntjes van de fotografie kleuren om zo dat unieke beeld te creëeren. 

Maar naast fotograaf ben ik nog iets! Ik ben iemand die een moeilijke start gekend heeft en geleerd heeft vooral niet op te geven. Door te zetten wanneer je het ene kruispunt na het andere tegemoet gaat. Een kwestie van een positieve mindset maken, na zoveel keren gevallen te zijn. Maar wie niet valt, kan nooit rechtop komen te staan! Naast mijn positieve mindset, ben ik een goedlachse dame die ook nog eens een echte dog mom is, (vandaar dat je op mijn website ook een stuk terug kan vinden over mijn hond). Hij is tot slot een belangrijk onderdeel van mijn leven, waardoor ik onze avonturen toch ook wel wil delen. 

 

Ik ben dus niet alleen fotograaf, maar ook een crazy dog mom die ervan houdt om verhalen te visualiseren d.v.m. mijn eigen creatieve kijk. 

Liefs Tina x