Wie is Christina?

Ik hou ervan jullie verhaal te visualiseren! Jullie emoties op beeld vast te leggen. Ik tracht een verhaal te vertellen met behulp van mijn beelden, zonder enige verklaring. Puur op het visuele. 

Al van kinds af had ik het gevoel dat de wereld ervoor mij anders uitzag, maar ik stond er nooit echt bij stil. Tot ik fotografie ben gaan studeren in avondonderwijs en mijn leerkracht me erop wees dat ik keek met 'een oog voor detail'. De wereld werd er mooier op en hoe wijzer ik werd, hoe meer aandacht ik schonk aan mijn manier van kijken. Deze 'andere' kijk neem ik vooral mee naar het maken van mijn reportages. Ik schenk jullie maar al te graag geen te klassieke beelden voor. Durf is mijn nr 1 woord binnen mijn fotografie. Ik durf al eens buiten de lijntjes van de fotografie kleuren om zo dat unieke beeld te creëeren. 

Maar naast fotograaf ben ik nog iets! Ik ben iemand die een moeilijke start gekend heeft en geleerd heeft vooral niet op te geven. Door te zetten wanneer je het ene kruispunt na het andere tegemoet gaat. Een kwestie van een positieve mindset maken, na zoveel keren gevallen te zijn. Maar wie niet valt, kan nooit rechtop komen te staan! Naast mijn positieve mindset, ben ik een goedlachse dame die ook nog eens een echte dog mom is, (vandaar dat je op mijn website ook een stuk terug kan vinden over mijn hond). Hij is tot slot een belangrijk onderdeel van mijn leven, waardoor ik onze avonturen toch ook wel wil delen. 

 

Ik ben dus niet alleen fotograaf, maar ook een crazy dog mom die ervan houdt om verhalen te visualiseren d.v.m. mijn eigen creatieve kijk. 

Liefs Tina x